Sinds 2009 ben ik geïnteresseerd in Yoga. In die tijd was ik op zoek naar iets wat niet leek op sporten, waarbij ik wel lekker kon bewegen en mijn hardwerkende brein wat meer tot rust zou komen. Ik begon met een DVD met yogahoudingen en vond het heerlijk! Vooral de Savasana aan het einde van de les. Volledig ontspannen en tot jezelf komen.

Er waren ook periodes dat ik helemaal niets met Yoga deed. Ik gunde mezelf de tijd niet en vond Yoga soms ook lastig vol te houden. Toch kwam ik elke keer weer terug bij Yoga in mijn proces van meer bewegen, meer innerlijke rust en meer focus.  Ik werd lid van verschillende yogascholen met diverse stijlen en groeide in zelfbewustzijn.

Uiteindelijk besloot ik om zelf een yogaopleiding te volgen. Ik heb gekozen voor de Yoga Teacher Training voor Hatha Yoga. De examens bestaan uit een serie Hatha Yoga Asana’s; studie en beoefening van de tantrische oorsprong van Hatha Yoga, anatomie van lessen, tantrische meditaties en zuivering van de geest – de Brahmavihara. De opleiding heb ik in juli 2020 met succes afgerond en met veel plezier heb ik KeepinTouch! Yoga&Meditatie opgezet.

Lesgeven is zo leuk! De  fysieke en mentale ontwikkeling en het groeien in zelfbewustzijn is een prachtig proces en ik vindt het mooi om aan jouw proces bij te dragen!

Ook mijn ontwikkeling gaat door en inmiddels heb ik in januari 2023 een Yin Yoga opleiding gevold; de mooie diepe yogavorm waarbij het langer in de houdingen blijven zorgt voor een betere hydratatie in de weefsels van je lichaam. Maar door langer in de houding te blijven leer je meer naar binnen te keren en de ongemakkelijkheid van de houding te accepteren: dit is op dit moment wat het is. Yin yoga is een heerlijke aanvuliing op de meer krachtige Hatha Yoga.

YOGA OPLEIDINGEN

Hatha Yoga

Internationaal geregistreerd RYS200 Yoga Alliance Hatha Yoga lerarenopleiding,  gevolgd bij Spark of Light Yoga; inclusief het geven van een serie Hatha Yoga Asana’s; studie en beoefening van de tantrische oorsprong van Hatha Yoga, anatomie van lessen, tantrische meditaties en zuivering van de geest – de Brahmavihara.

Yin Yoga

Internationaal geregistreerd 50Hr Yoga Alliance YIN Yoga opleiding. Archetypes (Yin yoga series) van Paul Grilley, integreren van mudra’s in de les en ademtechnieken, behorend bij Yin Yoga.

Keep in Touch!

Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default model text.
× Whatsapp