HATHA YOGA

Voel je vitaler, krachtiger, stabieler en flexibeler met Hatha Yoga.

Hatha Yoga is een van de oudste vormen van het beoefenen van Yoga. De Yogahoudingen bestaan uit krachtige staande, zittende en liggende houdingen die elk een korte tijd aangehouden worden. Zo vergroot je balans, flexibiliteit en stabiliteit. Elke les begint en eindigt met een korte meditatie,  je leert ademhalingstechnieken en diep te ontspannen. Meer weten? Klik op de afbeelding:

YIN YOGA

Door het ontspannen van de spieren, komt er ruimte voor de strekking van bindweefsel, pezen en banden. 

Yin Yoga is een zachte, langzame yogavorm, de houdingen zijn zitten en liggend. Er wordt de tijd genomen om rustig in de houding te gaan.  Je geeft je lichaam en geest de tijd om in de houding rust en ontspanning te vinden, je ademhaling te verlengen of te verzachten. Na 3-6 minuten kom je in alle rust uit de houding en voel je na.

Een heerlijke rustige yogavorm voor mensen die wat stijver zijn en mensen die meer willen leren over acceptatie, rust in de gedachtestromen en doorzetten in ongemakkelijke situaties. 

Regelmatig starten we de Workshop Kennismaken met Yoga en zo nu en dan is er een Yoga Nidra-les en zijn er  zondagmiddag retraites. Vraag meer informatie en data via de WhatsApp button recht onderin beeld of gebruik de contactpagina.

filler-logo
× Whatsapp