1 op 1 lessen

Privé yogales is ideaal om meer verdieping te vinden in onderdelen van Yoga die speciaal op jou van toepassing zijn. Yoga starten met een privéles, is een fijne eerste kennismaking wanneer je nog geen yogalessen volgt.

1 op 1 les voor de beginner

Als je nog niet bekend bent met Yoga, is het prettig om eerst kennis te maken door een 1 op 1 les (privéles) te volgen, voordat je meteen in een groep start.

Verdieping van je practice 

Een privéles is een verdiepende aanvulling op de  groepslessen die je al volgt. Enkele privélessen zorgen voor een snelle vooruitgang in de verdieping van je yogapractice, meditatie en zelfbewustzijn.

Privéles bij blessures

In overleg met je arts of fysiotherapeut én met het in kaart brengen van jouw wens stellen we een speciaal op jou afgestemde les of een programma samen. Door bewust te bewegen en ademhalingstechnieken leer je jouw lichaam beter kennen en te accepteren is zoals het is, je leert grenzen herkennen en liefdevol met jezelf om te gaan.

Wil je naast de yogahoudingen meer aandacht besteden aan zelfbewustzijn en meditatieoefeningen die daar bij helpen?  In een les van anderhalf uur wordt hier uitgebreid de tijd voor genomen. Kijk onderaan op deze pagina voor de tarieven.

Naast de losse 1 op 1 lessen, is  het mogelijk om een traject te volgen van 5 of 10 lessen. Er wordt een programma van een half jaar of een jaar voor je samengesteld. Je gaat merken hoe Yoga in dat (half) jaar een positieve invloed heeft op je lichamelijke en geestelijke gesteldheid, hoe je bewuster en opener in het leven gaat staan en dichter bij jezelf kunt blijven.

Tarieven 1 op 1 lessen

1 Les van 1 uur: € 45,00

1 Les van 1,5 uur: € 67,50

5 Lessen van 1 uur: € 195,00

5 Lessen van 1,5 uur: € 295,00

10 Lessen van 1 uur: € 375,00

10 Lessen van 1,5 uur € 562,50

Voordelen van 1 op 1 lessen
× Whatsapp