pexels-gustavo-fring-3984340

Mini retraite

€25,00


Trakteer jezelf op deze zondagmiddag waarbij je lekker loslaat, voor jezelf zorgt en meer verdiept in Yoga.  Ontdek hoe je door wat langer in de houding te blijven en meer de tijd neemt, je meer en meer ontspant en meer zelfbewust wordt.
Je leert meer opmerken wat er in je lichaam gebeurd en ziet meer en meer  het verband tussen jouw mentale welzijn en je lichaam: UIT je hoofd, IN je lijf!
In deze mini retraite neem je de tijd om in de houding te komen, er is alle ruimte voor persoonlijke aanwijzingen.
Er is altijd een kopje thee als afsluiting. Sluit gezellig even aan als je dat fijn vindt. Vragen kunnen we dan beantwoorden en even napraten voor wie dat wil.
Voel ruimte ontstaan in je lijf en in je hoofd!
 
 

KeepinTouch! geeft nu ook yogatraining aan golfers

Waarom Golf en Yoga?

Golf is Mindset. Golf is Flexibiliteit en Stabiliteit. Golf is Balans. Heb je je hoofd er niet bij? Dan speel je minder lekker. Voel je je stijf en stram? Dan draai je met je hele lichaam. Is je balans niet goed? Dan is je evenwicht verkeerd verdeeld en raak je de bal verkeerd.

Yoga is je Mindset bepalen. Yoga is Flexibiliteit en Stabiliteit creëren. Yoga is Balans verbeteren en Focus vasthouden.

Wat leer je?

Tijdens de Yogatraining leer je rust in je hoofd te creëren en krijg je meer controle over gedachten die onbewust in de weg kunnen staan tijdens het golfen.Door ademhalingstechnieken word je krachtiger en gefocust. Je leert spanning waarnemen in je lichaam en hoe je kunt ontspannen.  Door de Yogaoefeningen word je flexibeler en stabieler.De balans verbetert door het trainen van het evenwicht en concentratie. Na 5 weken merk je verschil in houding, ademhaling en concentratie.

Voor wie?

Voor elke golfer die zijn of haar golfspel wil verbeteren en meer (of wéér) wil genieten van Golf.

× Whatsapp