Yoga lessen

Yoga bij KeepinTouch!
Je stapt de yogastudio binnen en ik kom je even begroeten. Eventueel kun je meteen belangrijke informatie laten weten zoals een blessure.  Je schoenen heb je in de gang gezet en uit de kast pak je het materiaal wat je vandaag nodig hebt; een yogablokken, een meditatiekussen, mat. Je installeert je op een plekje in de zaal. 
 
Misschien moet je nog even omschakelen na een drukke dag. Daarom start de les met een ademhalingstechniek die ruimte brengt in je hoofd en lijf: even aarden en de dag van je af laten glijden.
 
bij Hatha Yoga warmen we eerst de spieren, pezen en gewrichten op. Dan volgen de  Yogaposes bij beide yogavormen: Hatha en Yin. Ieder lichaam is anders; er wordt rekening gehouden met wat bij jou past op dit moment. De een is flexibel maar minder krachtig, de ander is wat stijver maar heeft meer kracht in de spieren en pezen.
 
Na de yogaposes volgen enkele ontspanningsposes zodat je heerlijk kan uitrusten na het intensievere gedeelte. Daarna kom je terug in de zittende houding en volgt er een korte meditatie.
 
Als de les voorbij is kun je als je wilt nog even een kopje thee drinken.
 
Wil jij ook een les meemaken, klik dan op de groene button hieronder voor het lesrooster en tarieven:

Kom je naar  Yoga? Denk ook aan:

  • Je yogamat – je kunt ook een mat van de studio gebruiken.
  • Makkelijke kleding waar in je je lekker kunt bewegen.
  • Een dekentje  voor de ontspanningsfase – ook aanwezig in de studio.
  • Het melden van blessures of andere klachten: meld het altijd zodat we er in de les rekening mee kunnen houden.
  • Ruim voor aanvang aanwezig zijn om je rustig op je plekje te kunnen installeren.

Privé yogales is ideaal om meer verdieping te vinden in onderdelen van Yoga die speciaal op jou van toepassing zijn én het is een fijne eerste kennismaking wanneer je nog geen yogalessen volgt.

× Whatsapp